Pages

excited!!...first time di tag..haha~

Friday, November 28, 2008 Read Comment



Bismillahirrahmannirrahim..

Assalamualaikum...

haha..so excited!!..guess what??...this is my first tag that I got from Aliaa..actually, she havent tell me yet regarding to this tag, but I just do it la for fun...hehe~..(in exciting mood coz...yela, org baru dlm blogging..*wee~..)

so, here are her questions to be answered..it comes purely from my heart..haha..


Apa yang kamu lakukan sekitar jam 12.15 semalam?

- online I guess..chatting..n discuss ngn fiqah nordin sal kem under apisbp..sape nk join..jom!..hehe...(promot..ngeh3~)..tarikh dy 19 dis - 21 dis..jom ramai2..sape2 y free la..^,^

Selain itu,apa yang kamu lakukan sekarang?

- br nk me'rply comment kat blog org laen....
tgk nset..kdit tinggal rm17..(huhhuu..br topup..abes ne bebel ngan mak..hehe~..jimat fiqa...^,~)

Adakah kamu akan bangun 7.00 pagi esok?

- insyaallah, kalau dipanjangkan umor olehNya...

Orang paling kelakar pernah jumpa?
-ntah ek..xde idea lak skrg..haha..spe2 y ske wat lawak smpai sy ketawa
..haha..kalo kat ym nisah n qilah kot y salu wat lawak..haha~

Takut untuk membesar?

- kalo tu y terbaek..hehe..saya harus pasrah akan kehendakNya...hehe..


Matapelajaran yang teruk di sekolah?

- biology (honestly...coz mybe susa nk score time skola dulu..hehe..dak2 medic jgn mara~....)...but really love add math..hehe~..rindu sgt2 nak blaja calculation...huhu....
skrg x da dpt chance dah...

Kalau anda minum 14
mug bir,apa yang akan terjadi?
- saya pon x tahu coz x pena try..hahaa...ade sape2 nk challenge?..hihi...

Tidur dengan pintu terbuka atau tertutup?
- kalo kat hostel prefer ntok terbukak n kat umah tertutup...

Bila kali terakhir kamu buat perkara yang kamu rasa salah?
- bila hati rase kurang tenang...

Apa yang sedang kamu pakai sekarang?
- huhuu..bj tido...

What are you listening to right now?
- xdgr pe2 lak...mls nak bukk..salu nye mmg dengar lagu2 y de kat laptop ni la..hehe..skrg malas lak nk bukk..

Whats your favorite number?
- 2, perhaps..

How is the weather right now?
- bese saje..kipas berpusing..~,~...hehe

Who was the last person you talked to on the phone?
- imah...coz td nk ajk dy g kem under apis tula..but maybe, dy x dpt g kot..huhuu..sob3~..T_T..(nissahhhh!!!..jom la g...isskkhh..x best la kalo ko x ikot~)

Merokok?
- nauzubillah...


Eye
Color?
-
hitam je kot..haha~..supernatural..hihi.....

Bulan kesukaan?
- bulan rejab, syaaban, ramadhan, n syawal (hehe)...

Apakah
movie terbaru yang kamu tonton?
- movie ape ek...lupe tajuk dy...kat tv la...~,~


Hari kesukaan?

-
hari jumaat n ahad....( hari jumaat hari baik..^,^)....ahad coz cuti..hahaa~

Jika kamu boleh cakap sesuatu pada seseorang,apa yang kamu akan cakap?

- nisahhh,,,jom la g kem tu...huhuuuu..

Pelukan atau ciuman?
- huuhuu...

Berkawan lagi dengan rakan-rakan di sekolah lama?
- ade lagi..but ade je y dah ter lost contact...maaf ye...contact2 la saye..huhuuu~...hehe


Left-handed
atau right-handed?
- right-handed.


Mahu tidur dengan berapa bantal?

- suke dgn byk bantal...

Tidur dengan seseorang atau bersendirian?

- kat uma ngn adek kesayangan..but kat hostel sorg je dlm bilik..hostel kami cam rumah..xde la takut sgt tido sensorg.haha..tu y bukk pintu tu..hihi..but qilah y sgt rajen melepak di bilikku...hehe...salu wat assigment sesama kat bilik, ne dy sanggup balek ke blok dy even kol 1/2 pagi..dy blok 3 saya blok 5 ..jauh gak tuh..huhuu..qila sungguh brani...~..hehe..thnx qilah...syg ko..!

Apa yang kejutkan kau pagi tadi?

- adek...huhu..

Boleh teruskan hidup dengan tidak merokok?

- saya x merokok..nauzubillah...

Pernah kawan baik kamu buat onar di belakang kamu?

- buat mase ni xde la..ukhuwah fillah..


Memilih untuk memberi nombor telefon?
- Yup...no comment...depends jugak la..

Mana lebih suka:
McDonalds atau Burger King?
- McD..

Mahu pergi ke Greece atau Hawaii?
- both...haha~...kalo dah ade duit byk la..insyaallah


Hari jadi yang menarik tahun ini?

- huhuuu...x sambut bufday lagi..becoming...ngee~..insyaallah..


hahaaha..^,^..akhirnya berjaya gak complete kan tag ni..bersedia di tag next time..hihi..

k salam...


p/s- regarding to hati y tidak tenang tu, maybe kadangkala saya ini seorang y lalai untuk mengingatiNya..astagfirllah...

" orang yang beriman dan tenteram hati mereka dengan zikrullah. Ketahuilah! dengan zikrullah itu, tenang tenteramlah hati manusia.�
(Surah al-Ra’d, ayat 28)"



Imam Shaheed Hasan al-Banna said that :

thinking....thinking....thinking.....

11 voice (s):

anis at: November 29, 2008 at 8:58 AM said...

uhuhuh..
terharu.. name nisa ader...
ahahha.. (^_^)
ntah pape..

fieqa at: November 29, 2008 at 9:56 AM said...

ahahaaa~...

saje letakk...tu je y terfikir..ngeh3~..

iskkh3~..sob3, xdpt ikot...
xpela...
ader hikmahnye..
yup, keredhaan Allah terletak pada keredhaan ibu bapa...
(menasihati diri sendiri...)

najihah iman at: November 29, 2008 at 12:09 PM said...

salam fieqa..
kem apisbp tu bwt kat ne?!

fieqa at: November 29, 2008 at 1:55 PM said...

dy buat kat ildas, kat selangor area perak2 cket..

berminat eh..
kalo free jom la join..

19 dis - 21 dis..

insyaallah..kita tuntut ilmu sesame..
fieqa g insyaallah, ngn fiqah nordin..
kami naek bas sesame dr larkin..
coz kami cuti skrg..jom la..

visit web

http://pju.apisbp.com..

anta name/ic/tmpt studi skrg ngan kak aisyah idris (x-kisas)
..fon number dy ade kat web tu..


so, nt de pe2 tnye dy or tnye fieqa ye..
hehe..
jom la join...
^,^

QilaRaft at: November 29, 2008 at 4:13 PM said...

waduh2..
byk sungguh name aku.. rindu ak ke?
haha..
ape sbp.. mrsm nye xde ke?
huhu

najihah iman at: November 30, 2008 at 4:50 AM said...

thanx 4 d inf0 fieqa~

fieqa at: November 30, 2008 at 10:33 AM said...

>>> qilah..

ahahaaaaahha..
rindu?..bese jek..hik3~..
xdela..rindu gak sokmo..ngee~..

saje mencapap kan name kaw..
ntah, tu je y terlintas...ngeh3~

a'ar .. under alumni sbp..
but da2 y bukan sbp pon ley join la.
jom qilah..aku br nak ajk ko..
smlm x silap, ak buzz kat ym..
ko x reply pon..
ak br nak cite sal mnde ni..
ko senyap je kat ym tuh...
ahahaaaaahaa~..
ke tengah berenang2 kat swimming pool..keh3~

erkss..mrsm nye x tw lak aku..
cube ko sevey2 kat kwn2 ko la.hehe..

QilaRaft at: November 30, 2008 at 1:49 PM said...

hoho
tau.. smlm connection weng sket r..
xsempat nk bls ym.. huhu.. sowi..

fieqa at: November 30, 2008 at 3:12 PM said...

>>qilaraft

hahaa..xpe mohh..

>>najihah iman

eit, nk g ke x..ehehee...
free x time tuhh...??
jom g beramai2, insyaallah..

qilah x nk g?..heheee

QilaRaft at: December 1, 2008 at 3:47 AM said...

xmo r..
malas.. huhu

fieqa at: December 1, 2008 at 7:10 AM said...

uhuuuhuuu...
xpo dehh...
da mu y x nak..
ak dah ajak dah..
hehee~..

Related Posts with Thumbnails
 

© 2010 the labyrinth of piousBlogger Template by dzignine